Blog

FEEL FREE 2 READ

De opleidingen die ik heb gevolgd, de boeken die ik heb gelezen en de mensen die ik heb mogen ontmoeten, hebben me veel geleerd. En ik leer nog elke dag. Graag deel ik met mijn kennis met jou, zodat jij er - net als ik -  je voordeel mee kunt doen.

Feel 2 heal

In ons leven krijgen we te maken met pijnlijke en angstige gebeurtenissen. Op deze momenten verstarren we in meer of mindere mate. We noemen dit een freeze reactie. Dit is een automatisch beschermingsmechanisme van ons zenuwstelsel, dat ervoor zorgt dat ons gevoel wordt uitgeschakeld. Bijzonder behulpzaam. Het heeft echter ook een keerzijde.

De magie van de adem

De adem verbindt je met het leven. Je kunt een maand zonder eten, een aantal dagen zonder water, maar slechts een aantal minuten zonder adem. De meeste mensen linken de ademhaling niet aan hun gezondheid. De waarheid is echter dat veel mensen een ongezond adempatroon hebben en daardoor gezondheidsklachten.

Negatieve emoties

Als we het hebben over negatieve emoties, dan hebben we hier allemaal een idee bij; verdriet, angst, woede. Maar zijn dit eigenlijk wel negatieve emoties?

DON'T WANT TO MISS A THING

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Wil je meer leren over de ademhaling, opstellingen en wil jjij de nieuwste blog als eerste lezen? Volg me dan via een van onderstaande kanalen.

START YOUR 7 DAY FREE TRIAL

Enter your details below to get instant access

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress