We ademen om beter te worden in het leven,
niet om beter te worden in ademen.

THE BEST PRACTICE

Ademcoaching 

We beginnen altijd met een kennismakingssessie. Daarin is voor jou alle ruimte om te delen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt en waar je mee wilt werken. Tijdens de eerste sessie maak je gelijk kennis met de verbonden ademhaling. We kunnen vervolgens samen afstemmen welk traject bij jou past. 

Adempauze

Kort & krachtig

5 verbonden ademsessies

naar wens in te plannen

openen van het ademgebied

oefeningen voor thuis

Ademruimte

3 maanden intensief
maatwerk

intensieve begeleiding

gemiddeld 9 sessies

Adempauze vormt de basis

ontspanningssessie met sarong

individuele (familie)opstelling

tussentijds contact mogelijk


Adembenemend

6 maanden intensief
maatwerk

intensieve begeleiding

gemiddeld 18 sessies

Ademruimte vormt de basis

(familie)opstelling in een groep

meditatie en/ of zelfhypnose

werken met tijdlijnen


Verbonden ademhalen

Verbonden ademhalen is een zeer krachtig zelfhelend en transformerend proces. Het zorgt voor integratie van onderdrukte gedachten en emoties. Het herstelt de natuurlijke verbinding tussen lichaam en geest/ hart en hoofd en zorgt voor meer flow in je leven. Verbonden ademhalen is een diepgaand ontspanningsproces, met als blijvend resultaat dat je je vrijer voelt en energieker en positiever in het leven komt te staan. 

Intensieve 1-op-1 begeleiding

Tijdens de intensieve trajecten gaan we de diepte in. We maken een traject op maat, gelet op jouw behoeften, doelen en jouw wensen. We gaan aan de slag om de verbinding tussen lichaam en geest, de verbinding tussen hart en hoofd weer te herstellen.  Tijdens deze trajecten kan er veel aangeraakt worden en loskomen. Daarom is het altijd mogelijk om tussendoor contact op te nemen en vragen te stellen. 

Ademtocht

Naast de op maat gemaakte trajecten, bied ik een 10-weekse all-inclusive reis aan. Ademtocht is een vast programma, waarbij we wekelijks (bij voorkeur op dezelfde dag) een afspraak maken voor een ademsessie.  Je ontvangt een werkboek en 10 wekelijkse intenties. Dit diepgaande transformatiepad brengt je in het hier en nu, met alles wat er is. Een mooie reis om zelf te doen, maar ook zeer waardevol en ondersteunend om samen met anderen te doen.

10 achtereenvolgende weken 1 ademsessie 

begeleidend werkboek met wekelijkse intenties

diepgaande transformatie

tussentijds contact mogelijk

WHAT WE DO

De sessie

De ademsessie start met een coachingsgesprek over jouw hupvraag, gevolgd door een actief verbonden ademperiode van 30-45 minuten en een ontspannings-/ integratiegedeelte. Tijdens de sessie openen we het ademgebied  met behulp van adem, klank en drukpunten. Hoe meer de adem zich opent, hoe lekkerder je in je vel zit.

Hoeveel sessies er nodig zijn verschilt per persoon. We gaan samen op zoek naar een passende manier om ook veel zelf te doen tussen de sessies door. Je vergaart hierbij kennis en oefeningen die je in kunt zetten op de momenten dat jij het nodig hebt, voor meer ontspanning of meer energie. 

WAYS TO BREATH

Jij & je adem

Ik onderscheid 3 vormen van ademhaling:

Bewuste ademhaling

Je kunt bewust ademoefeningen doen. Op elk gewenst tijdstip op de dag kun je je adem inzetten om jou te ondersteunen. Hiervoor heb ik diverse oefeningen die je kunt inzetten wanneer jij wilt.

Onbewuste ademhaling

Dit is je normale, alledaagse ademhaling. Zowel de bewuste ademoefeningen als de transformerende adem hebben een positief effect op je ademhaling. Ze zorgen voor een betere en meer moeiteloze ademhaling.

Transformerende ademhaling

De verbonden ademhaling kan je in andere bewustzijnslagen brengen. Trauma kan omhoog komen, evenals inzichten en doorbraken. Dit bevrijd je van spanningen en blokkades, waardoor je lichter door het leven gaat en ademt.

Adem 4-daagse

Ademhalen is essentieel. En toch leren we er niets over op school. 

We ademen gemiddeld 21.600 keer per dag. Dit doen we (grotendeels) onbewust. Gelukkig maar! Stel je voor dat je hier continu aan moet denken... Toch kun je met een aantal bewuste ademtechnieken veel verbetering aanbrengen in je manier van ademhalen. En daarmee verbeteringen aanbrengen in je vitaliteit, de kwaliteit van je leven en zelfs je levensverwachting. 

Ik stuur je 4 dagen informatie en simpele tips om je adem - en daarmee je gezondheid - te verbeteren.

Meer informatie hierover volgt in september. 

Op de hoogte blijven?

Wil je meer weten over de ademhaling, opstellingen en wil je op de hoogte blijven over aankomende evenementen? Dan kun je me ook volgen via onderstaande kanalen. 

Start Your 7 Day Free Trial

Enter your details below to get instant access

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress