De ervaring van een ademcirkel gun ik iedereen.
De energie van zo'n cirkel zorgt voor diepe verbinding.

THE BEST PRACTICE

De kracht van de groep

Wat zo mooi is aan ademen in een groep, is dat je gaat inzien dat je niet de enige bent die tegen dingen aanloopt. Dat het volkomen normaal is en dat je er niet alleen voor staat. Door met elkaar te ademen ontstaat verbinding, komen processen op gang en neem je elkaar mee. Het kan bovendien een mooie aanvulling zijn op individuele ademsessies om je reis verder te verdiepen. Laat je meevoeren, zowel in de energie van het moment als in de energie van de groep. Een kleine groep, een grote groep, je eigen reis of een georganiseerde reis. Alles is mogelijk!

Ademcirkel

Verbindend & Ondersteunend

Ik geef regelmatig ademcirkels aan grote of kleinere groepen op verschillende locaties. Daarnaast kan ik ook bij je thuis komen om een ademcirkel te geven, of op een locatie naar keuze. 

Tijdens een cirkel is er sprake van groepsenergie. Dit kan enorm ondersteunend zijn voor jou om je helemaal over te geven aan het proces. Verdriet, boosheid of blijdschap zijn emoties die we allemaal tegenkomen in ons leven en dit ervaar je ook in de cirkel. Je bent niet alleen. Ademen in een cirkel werkt verbindend. 


Ademtocht

10 weken intensief

Het lopen van dit pad zorgt voor diepgaande transformatie. Het maakt de weg vrij om terug te keren naar je authentieke zelf, degene die jij bent zonder alle programma's en conditioneringen van buitenaf. Het leert je zien en voelen dat emoties zoals angst, verdriet of boosheid veroorzaakt worden door de blauwe plekken en verwondingen die je in de loop van je leven hebt opgelopen. 

Ademtocht is de weg naar innerlijke heling. Maak contact met de diepere gevoelens in jezelf, waarna ze losgelaten worden.

Houd de agenda in de gaten voor aankomende events. Wil je meer weten?

Verbonden ademhalen

Verbonden ademhalen is een zeer krachtig zelfhelend en transformerend proces. Het zorgt voor integratie van onderdrukte gedachten en emoties. Het herstelt de natuurlijke verbinding tussen lichaam en geest/ hart en hoofd en zorgt voor meer flow in je leven. Verbonden ademhalen is een diepgaand ontspanningsproces, met als blijvend resultaat dat je je vrijer voelt en energieker en positiever in het leven komt te staan. 

Ademen voor een betere gezondheid

Een goede ademhaling zorgt voor een goede balans tussen zuurstof en kooldioxide in je lichaam. een disfunctionele ademhaling veroorzaakt veel klachten. Van vermoeidheid, slaapproblemen, angst, overspannenheid en burn-out, tot welvaartziekten zoals overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes type 2. 

Regelmatig ontladen en ontspannen en is belangrijk om je lijf vitaal en in balans te houden en gezondheidsproblemen te voorkomen. Frequent een ademcirkel bijwonen, is een daarmee een ideale manier om aan je gezondheid te werken.

Contra indicaties

De ervaring van een ademcirkel gun ik iedereen. Wanneer je echter hooggevoelig bent of de neiging hebt om snel te dissociĆ«ren, dan kan het fijn zijn om eerst een aantal 1-op-1 sessies te doen. Dit geldt zeker wanneer je last heb van hevig trauma, of extreme angsten. 

Mensen met epilepsie, schizofrenie, actieve psychoses of lichamelijke klachten, zoals hart- of longproblemen en mensen met problemen met de bloeddruk adviseer ik om voor het boeken van een ademcirkel contact op te nemen met mij. 

WHAT WE DO

De cirkel

De ademsessie begint altijd met een kennismaking en een uitleg. Vervolgens starten we met het openen van ons systeem, door bijvoorbeeld movement, een oefening, microdosing of cacao. Daarna gaan we verder naar de actief verbonden ademperiode van 30-45 minuten, waarin we het ademsysteem openen. 

Tijdens de sessie werken we met tonen, ofwel soul voice, wat wil zeggen dat je geluid en beweging gaat geven aan de emoties die je van binnen voelt. In een groep kun je elkaar hierin meenemen en is het vaak makkelijker om uiting te geven. Je bent voeding voor elkaar, maar kunt elkaar ook triggeren. Je bent een spiegel, uitnodiging en herkenning voor elkaar. 

Na het actieve ademdeel volgt een ontspannings-/ integratiegedeelte. We sluiten de cirkel af met een sharing, waarbij het ook mogelijk is om in stilte te blijven. 

CIRCLE POWER

Yes! Samen ademen

Samen ademen kent meerdere voordelen:

De kracht van de cirkel voert je mee.

Je bent voeding voor elkaar, maar kunt elkaar ook triggeren en bij een pijn komen waarvan je niet eens wist dat deze er zat. Je bent een spiegel, uitnodiging en herkenning voor elkaar. 

Diepe verbinding

De energie van de cirkel zorgt voor diepe verbinding. Waar mensen binnenkomen als vreemden van elkaar, lijkt het aan het einde van de cirkel vaak of je elkaar al jaren kent.

Praktisch gezien

Tenslotte is een cirkel een laagdrempelige manier om kennis te maken met ademwerk en de ademcoach. Daarnaast sluiten veel mensen regelmatig aan omdat het een fijne manier is om hun lijf te ondersteunen en te onderhouden.

Adem 4-daagse

Ademhalen is essentieel. En toch leren we er niets over op school. 

We ademen gemiddeld 21.600 keer per dag. Dit doen we (grotendeels) onbewust. Gelukkig maar! Stel je voor dat je hier continu aan moet denken... Toch kun je met een aantal bewuste ademtechnieken veel verbetering aanbrengen in je manier van ademhalen. En daarmee verbeteringen aanbrengen in je vitaliteit, de kwaliteit van je leven en zelfs je levensverwachting. 

Ik stuur je 4 dagen informatie en simpele tips om je adem - en daarmee je gezondheid - te verbeteren.

Meer informatie hierover volgt in september. 

Op de hoogte blijven?

Wil je meer weten over de ademhaling, opstellingen en wil je op de hoogte blijven over aankomende evenementen? Dan kun je me ook volgen via onderstaande kanalen. 

Start Your 7 Day Free Trial

Enter your details below to get instant access

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Page Created with OptimizePress