INFO

Opstellingen onder de boom

Themadag relaties

De eerste 5 jaar van ons leven leren we in de basis hoe we relaties aangaan, met alle zichtbare en onzichtbare dynamieken die op dat moment spelen. We zijn op die leeftijd afhankelijk van (onder andere) onze ouders om te overleven. In de puberteit / adolescentie volgt een tweede ronde van leren met betrekking tot relaties en hun dynamieken. En vervolgens leer je de rest van je leven nog door.

Wil jij nieuwe inzichten in hoe jij nu relaties aangaat? 

Of wil jij je  losmaken van oude patronen die jou niet meer dienen?

 Kom 10 september naar onze themadag en laat jouw liefde en energie weer vrijer stromen.

Herken jij een (of meer) van de volgende situaties:

Waarom is het soms toch zo ingewikkeld om in een relatie te zijn? 
Zit jij in een relatie waarbij de een behoefte heeft aan meer verbondenheid en nabijheid en de ander juist meer behoefte heeft aan tijd en ruimte voor zichzelf? Hoe ga je hiermee om? 
Hoe komt het toch dat jouw partner -of jouw ex-partner- je steeds zo weet te triggeren? 
Waarom is verbinden soms toch zo lastig? 
Loop jij vaak in dezelfde cirkeltjes van aantrekken en afstoten en wil je dit doorbreken?

Bovenstaande thema's gaan we op een diepere laag bekijken met behulp van (familie)opstellingen. Deze opstellingen laten jou zien waar je belemmeringen zitten of waar je in bepaalde patronen vast zit.

Iedere deelnemer ontvangt 5 thema opstellingen

Deze opstellingen zijn gebaseerd op thema’s waar iedereen tegenaan loopt. Er zijn 5 opstellingen per persoon. Daarbij ben je deze dag ook representant voor andere deelnemers. Het is geen bezwaar wanneer je nog nooit een opstelling hebt meegemaakt: iedereen kan het! 

Praktische info

In de open lucht op een heel mooie en beschutte plek in het Heiloöer bos in Heiloo faciliteren Heiko Sportel en Monique Witteman deze dag de opstellingen. 

Groepsgrootte: max 16
Tijd: 10:30 – 17:00 We beginnen op tijd! 

Locatie: Heiloöerbos (een gedetailleerde routebeschrijving mail ik t.z.t.) Er is parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen vanwaar het nog ca 200m lopen is. Het is ca. 2.0 km vanaf het NS station van Heiloo.
Het gaat ook door bij slecht weer – alles hoort erbij!

Neem een kleed of een krukje o.i.d. mee om op te zitten. 
Omdat ik in het bos niet voor koffie/thee kan zorgen, hopen we dat je lunch en drinken voor jezelf mee neemt.
NB er is geen toilet. 

Recensies

Jacqueline: “Super mooie dag over relaties en relatie dynamieken. Ik heb er enorm van genoten en vond het buiten zijn op die mooie plek heel fijn werken! Het waren mooie mini-opstellingen en het was goed georganiseerd.” 

Bas: “Dat waren een aantal gróótse ‘mini-opstellingen’ vandaag in het bos in Heiloo. Dieper dan dit heb ik mijn lot (op het gebied van relaties) nog niet aan kunnen kijken én nemen. Dank voor de fijne begeleiding van Heiko Sportel, Monique Witteman en Clementine Noordzij. Én de spirits van het Heiloöer-bos!”  

Aanmelden

Deze dag organiseer ik samen met Heiko Sportel, Helderheid coaching en familieopstellingen. Wij hanteren inkomensafhankelijke tarieven, om de dag voor iedereen toegankelijk te maken.

Heb je vragen over ademcoaching, systemische coaching of wil je een afspraak maken?

Page Created with OptimizePress