OVER MIJ

Monique

Ik geloof ik leven vanuit je hart, met liefde en (com)passie. Wanneer je in verbinding bent met jezelf, dan kun je op je eigen, authentieke wijze jouw pad lopen, vitaal en gezond. 

Voelen helpt je anders denken en doen

Een aantal jaar geleden kwam ik - na en burn-out - in contact met de verborgen schatten van mijn eigen adem. En wat was dat magisch! Het bracht me thuis bij mezelf en bij de wijsheid in mij. 

Maar eerst een stapje terug in de tijd. Voordat ik mijn adem ontdekte, volgde ik de opleiding systemisch werken bij WeLopstellingen. Gedurende mijn reis om zelf opsteller te worden heb ik de kracht mogen ervaren van opstellingen en hoe deze op een ongrijpbare manier het onbewuste bewust maken. De training en de opstellingen die ik heb gedaan brachten me helderheid, inzichten en verdieping in mijzelf. Wat deze ontwikkelingsreis voor mij extra bijzonder maakte, was dat mijn vader ook een innerlijke reis doormaakte, genaamd Alzheimer. Door de inzichten en de heling van de opstellingen kon ik nog dichter bij mijn vader staan, hem echt zien en ondersteunen. Wat ben ik hier dankbaar voor. 

Na het afronden van de opleiding tot systemisch coach, ben ik me, gegrepen als ik ondertussen dus was door de adem, ook steeds meer gaan verdiepen hierin. Ik heb hiervoor 2 verschillende opleidingen gevolgd. De eerste opleiding was bij Adem en Stem en was specifiek gericht op de verbonden ademhaling. Dit is een transformerende ademhaling die zorgt voor heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. het brengt je bij de diepste wijsheid in jezelf en draagt mooie inzichten in zich mee. Vervolgens - nieuwsgierig en nuchter als ik ben - wilde ik weten wat er fysiek in het lichaam gebeurt tijdens een verbonden ademsessie en heb ik een opleiding gevolgd over wat de adem kan doen voor je lijf. Ik heb inderdaad geleerd wat de verbonden ademhaling met je lijf doet. En daarnaast nog zoveel meer! Onze ademhaling, gewoon die in het hier-en-nu, vertelt je zoveel over je lijf en je staat van zijn. En door je hier bewust van te zijn en hiermee te gaan spelen kun je invloed uitoefenen op hoe je je voelt in dit moment. 

Lekker (in je) lijf

Er is zoveel mogelijk als je de kracht leert kennen van je eigen adem! Een van mijn eerste gedachtes was: waarom heb ik dit nooit op school geleerd?! Je ademhaling is de afstandsbediening van je zenuwstelsel. Je kunt hiermee invloed uitoefenen op de werking van je lichaam en daarmee op je eigen gezondheid, zowel op fysiek als op mentaal gebied. De adem is de beste hulpbron om je weer lekker in je lijf te voelen. 

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als NLP- en teamcoach in het bedrijfsleven, heb ik daarom besloten om mijn eigen praktijk op te richten. Want wat ik heb geleerd, dat wil ik delen met zoveel mogelijk mensen. Ademcoaching en systemische coaching bied ik zowel 1-op1 aan, als in groepen, omdat ze beiden magisch zijn en tegelijkertijd een aanvulling op elkaar kunnen zijn. Daarnaast heb ik het zelf altijd leuk gevonden om zowel in een groep, als individueel te coachen. Ook kun je me vinden bij de opleiding tot ademcoach van Adem en Stem. De plek waar de ademreis voor mij is begonnen en waar ik nu mijn bijdrage lever aan het opleiden van meer coaches. 

Heb je vragen over ademcoaching, systemische coaching of wil je een afspraak maken?

Page Created with OptimizePress